Om PRMfoto

Sharing is caring!

Om mig:

Jeg hedder Preben R. Espersen, f.1963 og har min virksomhed i Vestjylland med bopæl i Tarm, hvor jeg også har studio.

Er oprindeligt fra Sjælland, men flyttede til Jylland da jeg mødte min hustru i 2005.

Jeg fik min interesse for fotografi i 2011, og fandt ud af det er utroligt spændende. Der er utroligt mange aspekter i at fotografere, både med teknik, kreativitet, møde med mange forskellige mennesker, forberedelser og efterbehandlinger m.m.

Min største interesse indenfor fotograferingen er med modeller, da det er meget mere levende billeder at tage og være kreative med.

Jeg tager også billeder TFCD for Tarm Pastorat, som et frivilligt arbejde og for videreudvikling af mine idéer, teknikker m.v.

Om PRMfoto:

Der er lavet ligesom en handels side hvor man kan putte ønsket emner i kurven, når man så kommer til betaling skal der IKKE betales noget, men man vil blive kontaktet og der vil så blive udfærdiget en fotoaftale med betingelser, ønsker og betaling.

Jeg laver også forskelligt som TFCD (Time For CD), hvilke typisk vil være spændende idéer som enten du eller jeg har, som typisk vil være sessions der kan være med til udvidelse af min erfaring eller nye forsøg på teknikker etc. jeg gerne vil afprøve.

Jeg har et mobilt atelier så du kan få taget billeder hos dig selv, men samtidigt bruges det også til at lave atelier hos mig og min hustru. Udover det laves der også billeder på locations forskellige steder i Danmark efter aftale.

Der bliver ALTID:

 

  • Ved betalt fotosession lavet en fotoaftale, således at begge parter kender til hvad aftale der er indgået omkring brugsret, betaling, hvilke ønsker du måtte have etc.
  • Efter ønske lavet et uforpligtende skriftlig tilbud
  • Ved TFCD sessions udfærdiges altid en kontrakt med individuelle aftaler for hver model alt efter modellens ønsker (skrevet ind i kontrakten)
  • Overholdelse af de indgåede aftaler, grænser, brugsaftaler af billeder etc.

Print Friendly, PDF & Email