Om PRMfoto

Om mig:

Jeg hedder Preben R. Espersen, f.1963 og har min virksomhed i Vestjylland med bopæl i Tarm, hvor jeg også har studio.

Er oprindeligt fra Sjælland, men flyttede til Jylland da jeg mødte min hustru i 2005.

Jeg fik min interesse for fotografi i 2011, og fandt ud af det er utroligt spændende. Der er utroligt mange aspekter i at fotografere, både med teknik, kreativitet, møde med mange forskellige mennesker, forberedelser og efterbehandlinger m.m.

Min største interesse indenfor fotograferingen er med modeller, da det er meget mere levende billeder at tage og være kreative med.

Om PRMfoto:

Jeg tager billeder mod betaling, men laver også en del TFDL (time for download), og du kan se priserne på betalt arbejde HER, samt du vil kunne se om du vil have taget billeder indenfor TFDL HER.

TFDL vil primært være jobs hvor jeg kan udvikle teknikker m.v., men du er velkommen til at komme med forslag og se om det har min interesse.

Jeg har et mobilt atelier så du kan få taget billeder hos dig selv, men samtidigt bruges det også til at lave atelier hos mig og min hustru. Udover det laves der også billeder på locations forskellige steder i Danmark efter aftale.

Der bliver ALTID:

 

  • Ved betalt fotosession lavet en fotoaftale, således at begge parter kender til hvad aftale der er indgået omkring brugsret, betaling, hvilke ønsker du måtte have etc.
  • Efter ønske lavet et uforpligtende skriftlig tilbud
  • Ved TFCD sessions udfærdiges altid en kontrakt med individuelle aftaler for hver model alt efter modellens ønsker (skrevet ind i kontrakten)
  • Overholdelse af de indgåede aftaler, grænser, brugsaftaler af billeder etc.

Print Friendly, PDF & Email

Deling er omsorgsfuld!

Rul til toppen
a
No Notify!