Få evt. et godt tilbud på 20 82 11 14 ___________   Vil du være en del af et team, så meld dig som model___________   Du kan livechatte med mig i perioder (se om jeg er online nederst) __________

Sommeren går langsomt på hæld, men slet ikke mere end nu skal jeg igang efter hedebølgen.

Nu er det vejr til at komme ud og få taget en masse gode billeder, samtidigt med jeg skal igang igen for Tarm Pastorat.

Der skulle foreligge mange spændende opgaver for pastoratet, og der vil løbende komme nyheder omkring dette såvel som mine fototure og andet.

Overvejelserne omkring indmeldelse i Varde Fotoklub skal også udleves, og så må vi se om det kan indfri mine forventninger og andet.

I sommerens løb, hvor man kunne sidde stille mens sveden drev af en, skete der også noget på websiden med andet udseende, mindre grupper af billeder osv., så det skulle blive nemmere at finde rundt i, (tag selv et kig). Der vil løbende foretages justeringer til det.

Men nu er en ny sæson startet (2.halvår 2018/1.halvår 2019), og i vinterhalvåret hvor det ikke er nemt at tage sig sammen til den store rumdragt i form at vinterpåklædning, står den nok mest på læring af Photoshop, der skal laves en ny udstilling af mit private fotomuseum samt en masse teoretisk læring af fotografering m.v.

Men bare rolig….der skal også nok komme nye billeder løbende gennem hele sæsonen.

Stay tuned…..flere nyheder senere, og pas på jer selv indtil da.

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier: IndlægNyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Notify!